Inschrijven

Standplaats:
Elke standplaats op de Mert is 4 meter breed. Op aanvraag kan deze zonder extra kosten door de organisatie voorzien worden van een kraam.

Kosten bij deelname:
  • Winkeliers en overeenkomstigen die aan het circuit gelegen zijn, betalen € 65,00 voor deelname aan de Mert en kunnen beschikken over de gehele ruimte voor hun bedrijf.
  • Handelaren, ondernemingen en instellingen betalen € 65,00 voor een standplaats. Elke extra standplaats kost € 65,00.
  • Hobbyisten en verenigingen die zich alleen willen promoten, betalen € 35,00 voor een standplaats. Elke extra standplaats kost € 65,00.
  • Hobbyisten die iets ter verkoop aanbieden, betalen € 45,00 voor een standplaats. Elke extra standplaats kost € 65,00.
  • Sociale en culturele instellingen die zich alleen willen promoten, betalen € 30,00 voor een standplaats. Elke extra standplaats kost € 45,00.
  • Sociale en culturele instellingen, die door de Mei’se Mert gesponsord worden, krijgen een gratis standplaats. Elke extra standplaats kost € 35,00.
In het veld "Elektra vereist" kunt u aangeven of u een elektriciteitsaansluiting wenst, de kosten daarvoor zijn € 35,00. Alleen op bepaalde plaatsen is een elektriciteitsaansluiting mogelijk.

Het verschuldigde inschrijfgeld dient uiterlijk op 20 april 2023 te zijn betaald via overboeking op rekening NL28 RABO 0115 9324 96 ten name van Stichting de Mei’se Mert te Geldrop.

Er is geen branchebescherming op de Mert, maar uiteraard willen wij graag met een ieder rekening houden. Daarom verzoeken wij u dringend om een zo volledig mogelijke opsomming van uw producten te geven. Dit kunt u doen in het veld "Activiteit" of in het veld "Opmerkingen".

Heeft u speciale wensen t.o.v. de kraam of de standplaats (bv. een extra balk) dan kunt u die vermelden in het veld "Opmerkingen".

Indien u een loterij of kansspel wenst te houden dient u dit in het veld "Opmerkingen" te vermelden.

De Stichting De Mei’se Mert is niet verantwoordelijk voor de producten en/of diensten die tijdens de Mert door deelnemers aangeboden worden.

Wanneer door een calamiteit de Mert geen doorgang vindt dan bestaat geen recht op restitutie van het inschrijfgeld. Wij schrijven u dan wel in voor het volgend jaar met behoud van het reeds door u betaalde inschrijfgeld.

Privacy verklaring.
Door uw deelname aan de Mei’se Mert in Geldrop geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om de Mei’se Mert in te delen, u een bevestiging van uw aanmelding per e-mail toe te zenden en u het volgend jaar te herinneren aan de komende Mei’se Mert. Wanneer u op deze herinnering niet reageert zullen uw contactgegevens na één jaar verwijderd worden. Wilt u echter dat uw gegevens sneller verwijderd worden dan kunt u dat via info@meisemert.nl aan ons kenbaar maken.

Half mei krijgt u per brief nadere informatie en toewijzing van uw plaats.

Via onderstaand formulier kunt u reserveren. Per e-mail ontvangt u binnen een week een ontvangstbevestiging.

Inschrijfformulier voor de Mei'se Mert op
zondag 28 mei 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Naam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mail adres
Telefoonnummer
Activiteit


Aanvraag voor
aantal marktkramen van 4 meter breed
en/of
aantal grondplaatsen van 4 meter breed
 
Gasfles en/of friteuse
Elektra vereist
Opmerkingen:
Bevestigingscode  
  site by Partout digital native agency | disclaimer