Terugblik 2016

Wat een geluk hebben we gehad met het weer. Een heerlijke temperatuur, geen wind en nauwelijks regendruppels. Het was weer supergezellig op de Meiíse Mert afgelopen zondag 29 mei.

Een rondje karten, lekkere eetkraampjes, schminken, genieten van spectaculaire dans- en muziekshows, een rijdende pianist, een drankje op de gezellige terrassen, of gewoon rondslenteren. Het kon allemaal!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Klik hier voor een overzicht van de Mert.


Home

Nog:... -31 dagen tot de Mei'se Mert

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei'se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei'se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 42 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei'se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Wanneer?
De Mert wordt zoals elk jaar weer op de laatste zondag van Mei gehouden; vandaar Mei'se Mert met grote kans op mooi weer!
Zondag 28 mei 2017 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar?
De Mert wordt gehouden in het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van het gastvrije mooie Brabantse dorp Geldrop.
Aanmelden
Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de pagina inschrijven.
In een notendop
winkels open
ruim 400 kramen en grondplaatsen
gezellige terrasjes
podia met muziek
en nog veel meer zie ook "programma"
Doelstelling
Het geldelijk ondersteunen en promoten van culturele en sociale instellingen in de gemeente Geldrop-Mierlo en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
Dit houdt in dat de meeropbrengst van de Mert ten goede komt aan culturele en sociale instellingen in Geldrop-Mierlo.

site by Partout Interactive | disclaimer