Terugblik 2018

Voor de 43e keer werd de Mei’se Mert gehouden in en om het centrum van Geldrop en in de Molenstraat/Sluisstraat. Er was een groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen, van kleding tot fruit, van zonnebrillen tot snoepgoed. Op diverse podia werd opgetreden en er waren verenigingen en stichtingen die zich presenteerden. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer.

De organisatie van de Mei’se Mert hoopt u ook in 2019 weer een gezellige Mert aan te kunnen bieden.

Klik hier voor een overzicht van de Mert.


Home

Nog:... -52 dagen tot de Mei'se Mert

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei'se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei'se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 44 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei'se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Wanneer?
De Mert wordt zoals elk jaar weer op de laatste zondag van mei gehouden; vandaar Mei'se Mert met grote kans op mooi weer!
Zondag 26 mei 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar?
De Mert wordt gehouden in het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van het gastvrije mooie Brabantse dorp Geldrop.
Aanmelden
Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de pagina inschrijven.
In een notendop
 • winkels open
 • ruim 400 kramen en grondplaatsen
 • gezellige terrasjes
 • podia met muziek
 • en nog veel meer.

 • Zie ook "programma"
  Doelstelling
  Het geldelijk ondersteunen en promoten van culturele en sociale instellingen in de gemeente Geldrop-Mierlo en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
  Dit houdt in dat de meeropbrengst van de Mert ten goede komt aan culturele en sociale instellingen in Geldrop-Mierlo.  site by Partout Interactive | disclaimer