Terugblik 2017

Het was weer een gezellige drukte op de Mei'se Mert 2017. Het weer was uitstekend, na een regenbui die in eerste instantie voor wat afkoeling zorgde. Maar het werd al vlug weer heel warm. Alle terrassen zaten dan ook snel weer vol en het publiek werd vermaakt door diverse bands en artiesten. Er was vertier voor jong en oud. De kleintjes konden bijvoorbeeld heerlijk knuffelen met cavia's, springen op het springkussen of zich laten schminken. Er werden diverse presentaties en demonstraties gehouden. Er werd zelfs een les 'vrachtwagen rijden' aangeboden. Ook voor de interne mens was goed gezorgd.

Wij hopen ook in 2018 u weer een gezellige Mei'se Mert aan te bieden.

Klik hier voor een overzicht van de Mert.


Home

Nog:... 185 dagen tot de Mei'se Mert

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei'se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei'se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 43 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei'se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Wanneer?
De Mert wordt zoals elk jaar weer op de laatste zondag van mei gehouden; vandaar Mei'se Mert met grote kans op mooi weer!
Zondag 27 mei 2018 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar?
De Mert wordt gehouden in het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van het gastvrije mooie Brabantse dorp Geldrop.
Aanmelden
Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de pagina inschrijven.
In een notendop
 • winkels open
 • ruim 400 kramen en grondplaatsen
 • gezellige terrasjes
 • podia met muziek
 • en nog veel meer zie ook "programma"
  Doelstelling
  Het geldelijk ondersteunen en promoten van culturele en sociale instellingen in de gemeente Geldrop-Mierlo en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
  Dit houdt in dat de meeropbrengst van de Mert ten goede komt aan culturele en sociale instellingen in Geldrop-Mierlo.  site by Partout Interactive | disclaimer