Terugblik 2019

Mede dankzij het goede weer is ook de Mei’se Mert 2019 een groot succes geworden. Op diverse plaatsen op het parcours waren er optredens met een scala aan artiesten, op het marktplein in het centrum optredens van de leden van UCdance, zowel kinderen als volwassenen gaven daar, afgewisseld door zang, spetterende optredens. Stichting Hofdael had ook dit jaar weer flink uitgepakt, optredens van diverse artiesten en een heuse klimwand waar men, onder begeleiding, kon zien of men een klimgeit is. Op het einde van het parcours, op het Sluisstraatpleintje, een gezellig terras met een orkestje en een disjockey. Over het hele parcours een grote diversiteit van aanbieders, die door het grote aantal bezoekers, goede zaken deden. Ook de horeca kan spreken van een goede zondag, de terrassen op het parcours waren goed bezet.

Klik hier voor een overzicht van de Mert.


Home

Nog:... 44 dagen tot de Mei'se Mert

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei’se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei'se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 45 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei'se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Wanneer?
ATTENTIE!
Normaal wordt de Mert op de laatste zondag van mei gehouden maar aangezien 31 mei pinksterzondag is hebben we de Mert één week vervroegd.
Zondag 24 mei 2020 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar?
De Mert wordt gehouden in het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van het gastvrije mooie Brabantse dorp Geldrop.
Aanmelden
Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de pagina inschrijven.
In een notendop
 • winkels open
 • ruim 400 kramen en grondplaatsen
 • gezellige terrasjes
 • podia met muziek
 • en nog veel meer.

 • Zie ook "programma"
  Doelstelling
  Het geldelijk ondersteunen en promoten van culturele en sociale instellingen in de gemeente Geldrop-Mierlo en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
  Dit houdt in dat de meeropbrengst van de Mert ten goede komt aan culturele en sociale instellingen in Geldrop-Mierlo.  site by Partout Interactive | disclaimer